Frans Beks & Zoon Interieur


✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk 5 Stoffeerders werkzaam in Maastricht en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Akersteenweg 49
6226HS Maastricht
Limburg
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


043-3560909

fax : 043-3560914

Wat wij doen:
Frans Beks & Zn. Interieur is al meer dan tien jaar een begrip in Maastricht en omgeving. U kunt bij ons, Rob en Miriam Beks, terecht voor een professioneel interieuradvies en de smaakvolle inrichting van uw woning en kantoor.

Frans Beks & Zn. Interieur.
Ons uitgebreid en actueel assortiment hoogwaardige wand- en vloerbekleding, gordijnen, raamdecoratie en zonwering komt tegemoet aan uiteenlopende wensen op interieurgebied. Van klassiek tot eigentijds, van ingetogen tot opvallend.

Frans Beks & Zn. Interieur boogt op meer dan een halve eeuw vakmanschap, dat begon bij vader Frans Beks. Zoon Rob en dochter Miriam groeiden op in de branche en erfden zo het gen.

Rob, geschoold door vader Frans en zelf een volleerd stoffeerder, startte in 1998 zijn eigen zaak en zus Miriam stapte vier jaar later in. Laatstgenoemde is het gezicht van de zaak en houdt zich vooral bezig met advies en styling; Rob bemoeit zich vooral met de technische aspecten van het vak.

Bij Frans Beks & Zn. Interieur staan maatwerk en kwaliteit voorop. Dat begint al bij de assortimentskeuze en mondt via een gedegen advies en uitstekende service uit in een ongeëvenaarde klantbeleving.

Omdat het om de inrichting van úw woning gaat, komen wij graag bij u aan huis. Vaak is dat wenselijk, soms zelfs noodzakelijk in verband met (on)mogelijkheden. Ons professioneel advies is altijd een combinatie van technische en creatieve oplossingen.

Vanuit uw mogelijkheden en wensen brengen wij een interieur- en decoratieadvies uit. Wat zijn absolute musts, wat kan en wat mag? Wij combineren uw wensen en onze ideeën tot een interieurconcept op maat, voorzien van de unieke signatuur van Frans Beks & Zn. interieur.

Behalve voor het ontwerp dragen wij tevens zorg voor de daadwerkelijke inrichting en afwerking. Met onze jarenlange ervaring, creatieve visie en multidisciplinaire aanpak sluiten wij naadloos bij uw wensen aan.

Frans Beks & Zn. Interieur richt naast woningen ook commerciële ruimtes in, zoals kantoor- en winkelpanden. Projectinrichting stelt andere eisen aan functionaliteit en duurzaamheid dan de inrichting van woonhuizen. Onze persoonlijk adviseur weet er alles van.

Frans Beks & Zn. Interieur bewijst dat wat betreft inrichting ‘zakelijk’ niet per se ‘onpersoonlijk’ betekent. Wij vertalen uw zakelijke identiteit naar een persoonlijke inrichting waarin uw medewerkers zich thuis zullen voelen.

Openingstijden:
Maandag : 13:00 - 18:00
Dinsdag : 09:00 - 18:00
Woensdag : 09:00 - 18:00
Donderdag : 09:00 - 18:00
Vrijdag : 09:00 - 18:00
Zaterdag : 10:00 - 17:00
Zondag : geslotenService:
Gratis advies, Gratis offerte

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Binnenhuisarchitectuur, Installatie / montage, Interieuradvies, Stofferen

Specialisatie:
Behang, Gordijnen, Kantoorinrichting, Raamdecoratie, Slaapkamer, Stoffering, Vloeren, Wandbekleding, Woonkamer, Bonaparte, Buitenzonwering, Klassiek, Rolgordijnen, Vouwgordijnen, Zonwering

Stijlen:
Design, Modern

Wandbekleding:
Behangpapier

Vloeren:
Kunststof / PVC vloer, Laminaat, Linoleum, Tapijt, Traploper, Vinyl, Vloer, Vloerbedekking

Raamdecoratie:
Gordijn, Gordijnstof, Jaloezie, Lamellen, Paneelgordijn, Plissé gordijn, Vitrage, Vouwgordijn, Zonwering / buitenzonwering

Merken:
Luxaflex