Selecteer provincie

Ginkel en Dochter Meubelstoffeerderij W van 0519-220257: Prijs meubels gezocht ( Stoel,bank,vloer ) Zelf doen goedkoop of offerte aanvragen en ervaringen vergelijken.


✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk 5 Stoffeerders werkzaam in Dokkum en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Voorstreek 75
9101BC Dokkum
Friesland
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.wvanginkel.nl

Wat wij doen:
Na 24 jaar als meubelstoffeerder bij een baas gewerkt te hebben, ben ik op aandringen van een vriend in april 1997 voor mijzelf met een eigen meubelstoffeerderij begonnen. In de garage achter het huis, na een halfjaar kreeg ik van Van Sinderen een aanbod om in Dokkum een zaak te openen op de Oostersingel, wat wij dan ook gedaan hebben daar groeide ik i.v.m het vele werk binnen een halfjaar uit. Ik kon het toen niet langer alleen aan en daarom nam ik mijn dochter in de zaak als mijn compagnon. Het bedrijf werd een V.O.F

dat bleek een goede zet, het werd in 1999 nog drukker met als gevolg dat we weer moesten verhuizen. Wij gingen zowel zakelijk al prive naar een pand op de Hogepol in Dokkum. Daar begonnen wij ook met laminaat en houten vloeren, ook hier werd het weer drukker zodat wij in 2006 oostergobedrijven moesten vragen of zij nog een stoffeerder op uitleenbasis hadden, hierop reageerden zij positief. Oostergo bedrijven kwam met het voorstel om de hele stoffeerderij over te nemen dit moest overleggen met mijn compagnon maar dit zou ook betekenen dat pand weer te klein werd. Weer op zoek naar een groter pand en deze werd vlot gevonden, het was het leegstaande pand van het Parketcentrum dokkum aan de voorstreek,En bleek genoeg ruimte voor ons te hebben. Een samenwerkingsverband met oostergobedrijven kwam tot stand ,wat dus inhield dat ons klantenbestand aanzienelijk groter werd.
Op 5 april 2007 ging het bedrijf W van ginkel en dochter meubelstoffeerderij parket en laminaat aan de Voorsteek 75 ingang Holwerderweg open. De vloeren zijn in ons nieuwe pand divers neergelegd, zodat de klant zijn/haar keuze kan bepalen uit ouderwetse en moderne vloeren. Met ingang van 1 december 2007 is mijn schoonzoon ook er bij gekomen in de de organisatie van het bdrijf en neemt de parket en laminaat afdeling voor zijn rekening, daarom veranderd het een ander aan de naam en uiterlijk van ons bedrijf inmiddels is een nieuw logo klaar, de gevel reclame wordt in de loop van 2008 veranderd in Drost en van ginkel parket en laminaat.Openingstijden:
Maandag : 08:30 - 18:00
Dinsdag : 08:30 - 18:00
Woensdag : 08:30 - 18:00
Donderdag : 08:30 - 18:00
Vrijdag : 08:30 - 18:00
Zaterdag : gesloten
Zondag : geslotenDiensten:
Onderhoud

Stijlen:
Design

Producten:
Vloerbedekking