Meubelstoffering Waalre 040-2215968: Prijs meubels gezocht ( Stoel,bank,vloer ) Zelf doen goedkoop of offerte aanvragen en ervaringen vergelijken.


✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk 5 Stoffeerders werkzaam in Waalre en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Edelweisslaan 10
5582BW Waalre
Noord-Brabant
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.meubelstoffeerdereindhoven.nl

Wat wij doen:
Meubelstoffering Waalre stoffeert van modern, klassiek tot antieke meubelen. Maar ook bureaustoelen, kussens voor tuinstoelen of lounge, caravan, slaapkamermeubelen, hoofdbord of dekenkist en losse sierkussens etc.
Stofferen is handwerk en daarom arbeidsintensief, ieder meubel is weer anders.
Met stoffering hebt u de mogelijkheid om zich te onderscheiden met een uniek meubelstuk. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom uw bank of stoel waardevol is. Bijvoorbeeld omdat hij comfortabel is, van een bekende ontwerper, of omdat u er om persoonlijke redenen aan gehecht bent.

Er zijn twee stoffeermethoden de klassieke en de moderne. Het onderscheid zit in de materiaalkeuze van de onderstoffering. Is het binnenwerk goed dan gaat de stof ook langer mee en behoudt het meubel zijn comfort voor langere tijd. U bepaalt zelf de uitstraling door de keuze stof, leer of kunstleer en de manier van afwerking (siernagels, pijping, modern stiksel of contrast biezen).
Ik neem graag de tijd om met u te bespreken wat in uw geval de beste keuze zal zijn. Het is iedere keer weer prachtig om te zien hoe een (oud) meubel als nieuw bij een klant terugkomt.

De zit of lighouding van uw stoel of matras wordt ongemakkelijk,de ondergrond wordt te zacht. Deze kan door het veranderen van de binnenstoffering aan uw wensen worden aangepast.
Maar ook het herstellen van naden of een knoop uit een stoel of zitkussen zijn problemen die kunnen voorkomen en ook weer opgelost kunnen worden.
Mieke Spackler Meubelstoffering Waalre adviseert u met plezier.

Mieke Spackler Meubelstoffering Waalre kan u een goed advies geven bij het bepalen van uw keuze bekleding met betrekking tot meubelstoffen, kwaliteit, kleur en design.
U kunt de stalen thuis op uw gemak bekijken.

Mieke Spackler Meubelstoffering Waalre beschikt over een breed assortiment meubelstofstalen; Aristide - Aritex , Gebr. Peeters, Lancier en Reynaldo.

Mieke Spackler Meubelstoffering Waalre is het juiste bedrijf voor iedereen, particulier of bedrijfsmatig, die een herstoffeerder nodig heeft. Voor een vrijblijvend advies of prijsopgave kom ik bij u langs binnen een straal van ca 25 km van (Aalst) Waalre.

Als u meubel(s)wilt laten stofferen of repareren dan kunt u een afspraak maken of u komt met uw meubel(s) naar de Edelweisslaan 10 in Waalre.
Ook kom ik met plezier naar u thuis of bedrijf voor advies, ik neem dan stalen van stof, leder en kustleder mee zodat u in alle rust kunt beslissen wat het beste past.Specialiteiten:
Meubelen stofferen, Reparaties, Bureaustoelen stofferen, Kussens stofferen, Lounge stofferen, Caravan stofferen, Hoofdbord stofferen, Dekenkist stofferen, Sierkussens stofferen, Afwerking

Service:
Gratis offerte, Vrijblijvend advies

Betalingsmogelijkheden:
Contant