Hans Schepers Stoffering 0499-748011: Prijs meubels gezocht ( Stoel,bank,vloer ) Zelf doen goedkoop of offerte aanvragen en ervaringen vergelijken.


✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk 5 Stoffeerders werkzaam in Oirschot en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Den Uitvanck 15D
5688 XG Oirschot
Noord-Brabant
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Hans Schepers is een begrip in de regio Eindhoven en Brabant als het gaat om meubels en stoffering. Ondernemer Hans Schepers is meubelmaker en heeft zich gespecialiseerd in het stofferen van meubels. Dankzij zijn jarenlange ervaring in de wereld van meubels en stoffen kent hij hier als geen ander de weg. Dus bent u op zoek naar een speciale stof of een merk dat u waardeert? Vraag Hans voor advies.

Laat u inspireren in de showroom in Oirschot en maak kennis met deze vakman pur sang. In de showroom vindt u een uitgebreide collectie meubels, stalen van meubelstoffen en gordijnstoffen, maar ook accessoires en moderne vloerkleden. Kom gerust eens proefzitten in een sta-op stoel. Onderhoudsproducten voor alle meubels zijn natuurlijk ook te verkrijgen.

Direct nieuwe meubelen shoppen? Neem dan een kijkje in de webwinkel.

Voor vragen over stoffering of herstoffering, én voor alle overige vragen, neem contact op met Hans via tel: 0499 748011