Smits & Van Ree Meubelstoffeerderij


✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk 5 Stoffeerders werkzaam in Moergestel en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Tilburgseweg 6
5066BV Moergestel
Noord-Brabant
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Merkbaar beter
Lid van stoffeerdersgilde

Wat wij doen:
Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf voor het herbekleden van uw meubelen. In onze showroom bieden wij u een uitgebreid assortiment moderne en klassieke meubelstoffen, leder en outdoorstoffen. Een optimaal zitcomfort is van belang. De juiste materialen bepalen het succes van het herbekleden van uw meubel. Wij leveren al ruim 30 jaar kwaliteit op het gebied van meubel- en revalidatiestofferen.

Wanneer u ons een foto mailt kunnen wij u een prijsindicatie geven. Ook bent u van harte welkom in onze showroom, waar wij klaarstaan om u te helpen. Neem gerust de door u geselecteerde stoffen mee naar huis om ze in uw eigen interieur te bekijken.
Wij komen graag naar u toe om u te adviseren en uw meubel op te meten, zodat u precies weet wat het bekleden gaat kosten.

Revalidatiestoffering

Wij zijn er ook voor het bekleden van standaard en aangepaste rolstoelen en andere hulpmiddelen zoals bedhekbeschermers, orthese’s, toiletzittingen etc.. De meest voorkomende skais zijn bij ons voorradig, zodat wij binnen drie dagen uw producten weer terug kunnen brengen. In Brabant rijden wij op dinsdag en donderdag om het stoffeerwerk op te halen en terug te brengen, buiten Brabant werken wij met een bode.

Of wat denkt u van een nog directere service: Als u een afspraak maakt en naar ons toekomt met de onderdelen die bekleed moeten worden, wordt onder het genot van een kopje koffie uw werkstuk meteen gestoffeerd en kunt u uw klant tevreden stellen met een snelle service. Dus ook invalide mensen die hun hulpmiddelen niet kunnen missen, kunt u op deze manier toch van dienst zijn.

Als u wilt weten wat de kosten zijn van het aanpassen van de door u aangemeten hulpmiddelen, zowel individueel aangepast als standaard, mail of bel dan gerust.Openingstijden:
Maandag : 08:00 - 17:00 Buiten deze openingstijden zijn wij op afspraak aanwezig.
Dinsdag : 08:00 - 17:00
Woensdag : 08:00 - 17:00
Donderdag : 08:00 - 17:00
Vrijdag : 08:00 - 17:00
Zaterdag : gesloten
Zondag : geslotenService:
Bezorgservice, Showroom aanwezig, Wij komen graag naar u toe om u te adviseren en uw meubel op te meten.

Diensten:
Advies, Bekleden, Herstofferen, Maatwerk, Onderhoud, Projectstoffering, Reparatie, Stofferen

Stofferen van:
Banken, Fauteuils, Kantoormeubilair, Kussens, Meubelen, Stoelen, Zitmeubelen, Standaard en aangepaste rolstoelen en andere hulpmiddelen

Materialen:
Canvas, Corduroy, Katoen, Kunstleer / kunstleder, Leer / leder, Linnen, Poolstof, Ribstof, Stof / stoffen, Velours, Weefstof, Wol