Karsmakers Project Stoffering 040-2484767: Prijs meubels gezocht ( Stoel,bank,vloer ) Zelf doen goedkoop of offerte aanvragen en ervaringen vergelijken.


✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk 5 Stoffeerders werkzaam in Eindhoven en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Avignonlaan 53
5627GA Eindhoven
Noord-Brabant
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.jjkarsmakers.nl

Wat wij doen:
J&J Karsmakers Projectstoffering is een stofferingsbedrijf te Eindhoven met reeds 50 jaar ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van al uw project- en woning stoffeerwerk. Hieronder vallen het verzorgen van de ondervloer, leggen van harde en zachte vloerbedekking en het plaatsen van diverse soorten raamdecoratie zoals rolgordijnen en horizontale/verticale jaloezieën.

We kunnen u vanzelfsprekend voorzien van professioneel advies omtrent materialen, mogelijkheden en toepassingen.

Het belangrijkste uitgangspunt van ons bedrijf is om ervoor te zorgen dat de lijnen tussen de producten en de klant zo kort mogelijk worden gehouden. Dit stelt ons in staat om doelgericht en met oog voor uw voorkeuren in te spelen op uw specifieke eisen en wensen. Het is mede door deze efficiënte en typerende manier van werken dat wij onze producten tegen uitermate concurrerende prijzen kunnen aanbieden. Kwaliteit voor een eerlijke prijs, dat is waar wij als stoffeerder te Eindhoven voor staan.

Neem contact met ons op als u een offerte wilt ontvangen.
Specialiteiten:
Projectstoffering, Stoffering, Woning, Harde vloerbedekking, Zachte vloerbedekking, Ondervloer, Rolgordijnen, Horizontale jaloezieën, Verticale jaloezieën, Eerlijke prijs